جنجال برنجهای تقلبی در بازار؛ سازمان غذا و دارو کجاست؟
🔹چند روز قبل، سازمان غذا و دارو در اطلاعیهای عجیب اعلام کرد که طبق بررسیهای انجامشده در سامانههای مربوط به ترخیص کالا، برنج وارداتی با مارک GTC1211 با عنوان سان لند تاکنون در فهرست محمولههای دارای مجوز ثبت نشده است. بر اساس استعلامهای صورتگرفته از سامانههای گمرکی و بهداشتی، تاکنون چنین محصولی با این مشخصات در فهرست محمولههای ترخیصشده مشاهده نشده است.
🔹موضوع عجیبی که تاکنون هیچ نهادی توضیحی شفاف درباره این ماجرا نداده است، که این برنجها از کجا سر در آورد و چگونه بدون هیچ ارزیابی کیفیتی وارد بازار شد و پای چه افرادی در این خصوص در میان است؟
🔹سلمان اسحاقی سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری مهر:
🔹ما احساس میکنیم که نظارتهای ناکارآمد، باعث به خطر افتادن جان مردم شده و این موضوع نباید بدون پیگیری باقی بماند. طبق قانون اساسی، یکی از وظایف اصلی قوه قضائیه پیشگیری از جرم است. اگر امروز شاهد وقوع جرم در این حوزه هستیم، این سوال مطرح است که چرا قوه قضائیه در این موضوع دیده نمیشود؟
🔹مسئول نظارت بر سلامت دارو و فرآیندهای مربوط به آن، وزارت بهداشت است. اما در ماجرای پیشآمده، وزارت صمت، وزارت اقتصاد، گمرک، جهاد کشاورزی، سازمان غذا و دارو، همه درگیر هستند و ما معتقدیم که دولت مرتکب جرم شده است. وقتی تخلفی تا این حد گسترده اتفاق میافتد، قوه قضائیه باید در خط مقدم رسیدگی باشد، نه اینکه مجلس یا نهادهای دیگر منتظر بمانند.
🔹ما به عنوان ناظر بر حسن اجرای قانون، از وزارت بهداشت خواستهایم مستندات مربوط به ترک فعلها و سوءمدیریتها را در اختیار کمیسیون اصل ۹۰ مجلس قرار دهد تا بررسی دقیق انجام شود. مکاتباتی با دولت انجام شده و ما منتظریم تمام مستندات به صورت شفاف ارائه شود.
🔹اگر جرمی رخ داده، باید دستگاه قضا وارد عمل شود. مطالبه مردم از قوه قضائیه است نه از مجلس. مجلس در حال پیگیری موضوع است و از تمام ظرفیتهای نظارتی خود استفاده خواهد کرد، اما انتظار داریم دستگاه قضائی نیز وظیفه قانونی خود را در پیشگیری و برخورد با جرم ایفا کند.
🎯 کانال ترخیص کاران
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
🌍 ➣ @Tarkhis_Karan